Velkommen til Toyota Roadshow!

Høsten nærmer seg, og det betyr én ting… årets råeste begivenhet er like om hjørnet, i hvertfall i vår bok! Nemlig Toyota Roadshow 2023, og tirsdag 29. august klokken 17.00 går turen innom oss på Hovli Auto Gol!

Gjør deg klar for fete biler, konkurranser og svidd gummi når Fredric spinner opp til drifteshow! 

Akkurat som i fjor drar Toyota ut på Norgesturné sammen med driftekongen Fredric Aasbø og de råtøffe GR-modellene. Kom innom, prøvesitt og opplev sportsbilen GR86, klassikeren Hilux i GR Sport-drakt og legendariske GR Supra!

Vi stiller med grill, mat, musikk, fete biler og ikke minst – drifteshow med selveste Fredric Aasbø, verdensmester i Formula Drift!

Kanskje har han med seg en ekstra overraskelse også?

 -> Tirsdag 29.aug Gol 17:00 – Meld deg på Facebook-eventet her

Vi gleder oss og lover at dette blir en alle tiders dag – for både store og små!

** Arrangementet er gratis **

Kom og kjenn duften av svidd gummi!

Vi gleder oss, og håper vi ser deg!

Toyota GR 86

Lukk opp døren til den spennende GR-verdenen, og vær klar til å oppleve virkelig Waku-Doki. GR86 har lav vekt og stylingen er influert av TOYOTA GAZOO Racing. Effekten kommer fra en frontmontert boxermotor på 2,4 liter som driver bakhjulene. Og resultatet? Rendyrket adrenalinpumping for den som sitter bak rattet. 

Opplev den på vårt roadshow!

Hilux GR Sport

En unik stil inspirert av TOYOTA GAZOO Racing, gjør at Hilux GR SPORT skiller seg ut. En sort mesh grill foran med kraftig Toyota-skrift, 17” tofarget sorte GR SPORT lettmetallfelger og sorte hjulbuelister. Innvendig finner du GR SPORT-seter i sort skinn og syntetisk semsket skinn kombinert med røde sæmmer og karbonfiber-detaljer og GR SPORT-logoer, noe som gir et sporty preg til eventyrene dine.

Sjekk den ut på vårt Roadshow!

Toyota GR Supra - legenden!

Toyota Supra er legendarisk blant sportsbilinteresserte, kinogjengere og gamere. Den har skaffet seg en fast plass i populærkulturen gjennom de siste 40 årene. Den nye Toyota GR Supras aner kan faktisk føres helt tilbake til 1960-årene og den ikoniske Toyota 2000GT. Nå, etter 17 års pause, er Supra-navnet tilbake for å fronte Toyotas GR-modeller!

Opplev den på vårt roadshow!

Vi sees!