Toyota Express Service

Tilbake på veien etter bare 60 minutter

Få utført service/vedlikeholdet mens du venter – dobbelt så mye oppmerksomhet, men ikke dobbel kostnad.

Som næringskunde tilbyr vi deg Toyota Express Service som er tidsbesparende og effektivt for din bedrift og dine ansatte. Ved å benytte Toyota Express Service oppnår du:

  • Forutsigbarhet
  • Tidsbesparelse
  • Fleksibilitet
  • Perfekt for Toyota-kunder "In business"

Som privatkunde når du leverer bilen til service, ønsker du selvfølgelig at dette utføres kvalitetsmessig. Du ønsker at bilen din skal få profesjonell behandling og at dette skal gjøres så bekvemt som mulig for deg. Vi har derfor utviklet Toyota Express Service, slik at du kan få et servicetilbud som passer din livsstil og hverdag.

Toyota Express Service tar bare 60 minutter og du kan bestille en time som passer deg og din kalender. Du møter opp til avtalt tid og bare 1 time senere, er du på veien igjen med en bil som har fått fullt vedlikehold, samtidig som du har tid til overs til å nyte tiden med familien eller jobbe.
Når du velger Toyota Express Service arbeider to spesialtrente mekanikere til en hver tid med bilen din. Mekanikerne arbeider etter en godt planlagt og synkronisert arbeidsprosedyre. På denne måten klarer vi å halvere tiden på servicen, uten at det koster noe mer enn en vanlig service.
Neste gang bilen din trenger service kan du bestille Toyota Express Service hos våre forhandlere. Ta kontakt med din Toyota-forhandler for bestilling av time eller benytt knappen nedenfor.